Naslovnica Čitači

Pretraživanje

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Čitači
Markus čitač Ispis E-mail
markus
MARKUS čitač uključuje mnoge revolucionarne tehnologije u stvaranju konačnog proizvoda za obilazak čuvara. Čitač se sastoji od troslojne zaštite, na kućištu nema tipki što povećava otpornost čitača na vanjske utjecaje. Čitač je u potpunosti vodootporan što ga čini iskoristivim i u najtežim vremenskim uvjetima.
Više...
 
Čitač R8W Ispis E-mail
r8w
R8W čitač temelji se na UHF (ultra high frequency) RFID tehnologiji velike udaljenosti. Primjena mu je u parking sustavima  za nadzor vozila pasivnim RFID tagovima, logističkim sustavima i sustavima kontrole pristupa.
Više...
 
Čitač R5W N-26 Ispis E-mail
R5W čitač otiska prsta najmoderniji je čitač za identifikaciju i verifikaciju osoba. On eliminira potrebu za ključevima ili kodovima za pristup u osigurane zone. R5W čitač pruža flexibilne opcije sigurnosti: identifikacija (kartica nije potrebna) ili verifikacija (identifikacija beskontaktnom ID karticom i provjera otiskom prsta).
r5wn26.jpg
R5W N-26
upis-otiska.jpg
Upis otiska
r5w-komunikacija.jpg
Komunikacija
Više...
 
Čitač R1W H-26 Ispis E-mail
Čitač R1W H26
Čitač R1W H-26

Čitač beskontaktnih kartica frekvencije 125 kHz većeg dometa očitanja.
Više...
 
Čitači R1x Ispis E-mail
Čitači.jpg
Čitači

Čitači se koriste kao vanjski čitači za POPULUS, REGIS i FOCUS kontrolere. Postoji nekoliko izvedbi čitača ovisno o načinu montaže, protokolu komunikacije i frekvenciji čitanja. Sve podatke možete pronaći u nastavku.

 

 

 

Više...
 
Čitač R1U Ispis E-mail
Čitač R1U
Čitač R1U

Čitač je namijenjen administratorima Jantar sustava za upravljanje kartica, ali se može koristiti i kao čitač beskontaktnih kartica frekvencije 125 kHz za razvoj drugih aplikacija.

Više...