Pretraživanje

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Interlocking vrata Ispis E-mail
Osiguranje odgovarajućeg stupnja zaštite i organizacije funkcionalnosti štićenog prostora koji iziskuje potreban stupanj protuprepadne sigurnosti, nalaže provođenja postupaka i organizacije kontrole pristupa.

Interlocking vrata prospekt - download
Interlocking vrata flash film - download


Oblici i standardi protuprepadne funkcije kontrole pristupa, moraju biti temeljeni na logičkim principima u odnosu na identificirane sigurnosne rizike, odnosno na interes funkcionalno nesputanog i unaprijed predodređenog načina selektivnosti, kontrole i usmjeravanja kretanja osoba.

inst_2c1_brass_r2
inst_2c1_steel_r2
inst_2e1

Provođenje funkcije kontrole i selektivnosti pristupa, izvršava se primjenom fizičkih elemenata i sustava kontrole pristupa. U odnosu na procjenu ugroženosti, značajki ambijentalnog prostora, djelatnosti koja se obavlja u štićenom prostoru i postavljena sigurnosna očekivanja, vrši se izbor tipa fizičkih elemenata sustava. U najčešćem broju slučajeva riječ je o sustavu funkcije interlocking vrata koja su integrirana s logičkim funkcijama kontrole pristupa i protuprepada.

inst_3c3
inst_c5
installation_c3_r2

Takva koncepcija protuprepadnog sustava kontrole pristupa omogućava visok stupanj odvraćanja, sigurnosne preventive i apsolutne pouzdanosti osiguranja nadzora i kontrole pristupa.