Naslovnica Kit kompleti

Pretraživanje

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Kit kompleti
START sustavi Ispis E-mail
Povodom izlaska Pravilnika o sadržaju i načinu vođenja evidencije o radnicima JANTAR u ponudu stavlja START sustave evidencije radnog vremena po vrlo pristupačnim cijenama.
Naš cilj je približavanje elektroničke evidencije radnog vremena što većem broju poduzeća, institucija i svih ostalih čija je obveza voditi evidenciju o radnom vremenu.

START 100 USB START 150 USB START 200 USB
START 100 NET START 150 NET START 200 NET
Više...
 
TA-02 Ispis E-mail
TA-02
Komplet za registraciju radnog vremena TA-02, namijenjen je za manja poduzeća, do najviše 40 zaposlenika, koja žele bez velikih troškova uspostaviti učinkovitu evidenciju radnog vremena.
Komplet za evidenciju radnog vremena sastoji se od terminala za registraciju radnog vremena FOCUS, 10 beskontaktnih kartica C1C, komunikacijskog pretvarača s napajačem POWER W5 USB i programskog paketa za registraciju radnog vremena JantarV8 - TA02.
TA-02 NIJE PROŠIRIV OSIM SA 30 DODATNIH BESKONTAKTNIH KARTICA.
Više...
 
Markus Kit Ispis E-mail
Markus kit
Komplet  Marcus Kit namijenjen je kontroli obilaska čuvara. Uključen je sav potreban pribor za učinkovitu kontrolu obilaska čuvara. Program Guard Tour Management System zadužen je za verifikaciju, obradu i ispis podataka o kontroli obilaska čuvara prikupljenih Marcus RFID čitačem.
Mogućnost grafičke vizualizacije objekta.
Više...
 
TA-01 Ispis E-mail
ta-kitbox.jpg
Komplet za registraciju radnog vremena TA-01, namijenjen je za manja poduzeća za do najviše 40 zaposlenika, koja žele bez velikih troškova uspostaviti učinkovitu evidenciju radnog vremena.
Komplet za evidenciju radnog vremena sastoji se od terminala za registraciju radnog vremena FOCUS, 10 beskontaktnih kartica C1C, komunikacijskog pretvarača s napajačem POWER W5  USB i programskog paketa za registraciju radnog vremena V7 KIT.
TA-01 NIJE PROŠIRIV OSIM SA 30 DODATNIH BESKONTAKTNIH KARTICA.
 
Više...