Naslovnica Poslovna misija

Pretraživanje

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Poslovna misija Ispis E-mail

"Jantar predstavlja duhovnu nit, koja individualnu energiju povezuje s kozmičkom, a individualnu dušu s univerzalnom."

Poduzeće JANTAR d.o.o., Zagreb, sastavni je dio poslovne grupacije JANTAR, predvođene matičnim poduzećem JANTAR d.o.o., Naklo, Slovenija.

zupcanici-jantar.jpgTendencija brzo rastućeg tržišta automatske identifikacije osoba i prateće infrastrukture uvjetuju potrebu za neposrednim, sadržajnijim i aktivnijim učestvovanjem u zbivanjima na tržištu.

Dobri poslovni rezultati i tendencije prema daljnjem razvoju tržišta, determiniraju nužnost infrastrukturnog prisustva potpune i konkretne ponude JANTAR - ponude opreme, sustava i sistemskih rješenja identifikacije osoba.

Utvrđujući svoje ciljeve, poduzeće JANTAR d.o.o., usmjeruje svoju djelatnost na:

  • Ponudu gotovih i sistemskih rješenja po principu - "krojenim po mjeri korisnika".
  • Inžinjersko - razvojno - projektna rješenja.
  • Ponudu integralnih i centraliziranih sustava.
  • Ponudu opreme i programskih rješenja.
  • Servis i održavanje opreme i sustava.
  • Obuku, školovanje i tehničku podršku korisnicima.

Svoju djelatnost i poslovnu misiju poduzeće JANTAR d.o.o. ostvaruje samostalno ili putem ovlaštenih JANTAR distributera.

Poduzeće JANTAR d.o.o. svoju poslovnu politiku i ciljeve koji iz nje proizlaze, definira dugoročno i korektno u odnosu na sebe, svoje kupce i poslovne partnere.

Osnovni temelj prodajne politike je komparativna naglašenost u odnosu na bitne usporednice prema konkurentnoj ponudi. Poslovni cilj je najbolja i najkvalitetnija ponuda u odnosu na potrebe i očekivanja korisnika, a ne nužno i presudno i najniža cijena ponude. Cilj je - usuglašen odnos ponude i cijene te zadovoljan korisnik.

Politikom uvjetovane kvalitete, profesionalnosti, poslovnosti, korektnosti i cijena u odnosu na korisnike sustava, poduzeće JANTAR d.o.o., osigurava ujednačenost, stabilnost i ozbiljnost svoje djelatnosti i ukupne ponude.

Poslovni cilj poduzeća JANTAR d.o.o., je pospješiti nivo plasmana opreme i sustava s tendencijom proširenja i zadržavanja vodeće pozicije u plasmanu i primjeni aplikacija na hrvatskom tržištu, a i šire.