Naslovnica Programi

Pretraživanje

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Programi
Patrol Management System Ispis E-mail
patrol_management

Patrol Management System
Program Guard Tour Management System zadužen je za verifikaciju, obradu i ispis podataka o kontroli obilaska čuvara prikupljenih Marcus RFID čitačem.

Više...
 
Programi - FrontDesk V7 Ispis E-mail

FRONTDESK je program, koji omogućava nadzor i kontrolu kretanja posjetitelja za vrijeme trajanja boravka u prostoru (poslovne zgrade, tvornice,  industrijski krugovi i kompleksi, javne ustanove i institucije i dr.). U programu jednostavno odredite kada i gdje se posjetitelj smije kretati. Omogućen je kompletan nadzor nad kretanjem posjetitelja i mogućnost ispisa o kretanju. Za pravilan rad programa FRONTDESK potrebno je na računalo instalirati Jantar V7 - program za kontrolu pristupa i registraciju radnog vremena.

Više...
 
Programi - STOP! Ispis E-mail

STOP je vrlo jednostavan za instalaciju i korištenje. Nudi vam mogućnost instalacije na računalo, ali isto tako možete ga pokretati sa USB prijenosne memorije. Sadrži sve važne funkcije programa za kontrolu pristupa, uključujući ugrađen SQL server, snimanje događaja na svim kontrolnim točkama, vremenski ograničena kontrola prolaza i ugrađen čarobnjak da vas vodi kroz gotovo sve zadatke. Kompatibilan je sa svom opremom proizvođača Jantar.

Više...
 
Programi - V7 Kit Ispis E-mail

V7 - Kit - program za evidenciju radnog vremena. Dolazi kao osnovni dio kit kompleta TA-01 i nije ga moguće koristiti u ostale svrhe. Program je namijenjen manjim korisnicima za koje TA-01 zadovoljava sve potrebe, a glavne odlike su jednostavnost i efikasnost u evidenciji radnog vremena.

Komplet TA-01 osmišljen je kako bi korisnik u nekoliko jednostavnih koraka instalirao strojnu opremu, program, te pustio sustav evidencije radnog vremena u rad. Program V7 Kit osnovni je dio paketa.

Više...
 
Programi - Jantar V7 Ispis E-mail

JANTAR V7 – PROGRAM ZA EVIDENCIJU RADNOG VREMENA I KONTROLU PRISTUPA

v7-main.jpg
Jantar V7
Programski paket za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa Jantar V7 omogućava evidenciju, kontrolu i pregled radnog vremena zaposlenika.
Više...
 
Programi - V7 Access Ispis E-mail
access-main.jpg
V7 Access
Program V7 ACCESS namijenjen je zahtjevnijim korisnicima u izgradnji kompleksnih sustava kontrole pristupa.
Više...