Pretraživanje

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Napajanja - Power W5 Ispis E-mail
powerw5-top
POWER W5 je kompkatno napajanje namijenjeno za napajanje SIMPLEX serije samostalnih čitača. POWER W5 ima dovoljno jaku snagu za napajanje jednog Simplex čitača i jednog DC električnog prihvatnika (12V DC, max. 250mA).

Karakteristike

powerw5-conn

POWER W5 - na uređaju je integrirano napajanje za električnu bravu (tranzistorski izlaz) kao i relejni izlaz (5A), osim izlaza postoje i ulazi sa spajanje tipkala za otvaranje vrata i kontakta za signalizaciju otvorenih vrata. Max. udaljenost između POWER W5 i perifernih uređaja ne smije biti veća od 25 m, ako koristimo UTP kabel. U slučaju većih udaljenosti potrebno je za + i - polove koristiti presjek žice od minimalno 0,5 mm². Max. dozvoljena udaljenost za spajanje perifernih uređaja je 50 m.
powerw5-net
POWER W5-NET - je napajač sa integriranim RS485 - TCP/IP komunikacijskim pretvaračem. Unatoč velikoj sličnosti sa COCO USB/NET komunikacijskim pretvaračem postoji razlika, POWER W5-NET/USB nije opremljen sa RS232 komuniikacijskim pretvaračem. Podešavanje uređaja vrši se programom DS Manager, priloženim uz uređaj.
powerw5-usb
POWER W5-USB - je napajač sa integriranim RS485 - USB komunikacijskim pretvaračem. Za povezivanje sa računalom koristi standardni A to B USB kabel. Drivere za uređaj možete preuzeti ovdje.

POWER W5-NET/USB napajači sa komunikacijskim pretvaračem koriste se za napajanje i povezivanje FOCUS i SIMPLEX generacije proizvoda.
U povezivanju kontrolera dozvoljena je samo serijska veza, povezivanje u zvijezdu nije dozvoljeno.
Kada se Power W5-USB/NET koriste za napajanje i komunikaciju, maksimalna udaljenost između spojenog kontrolera i Power W5-USB/NET -a ne smije prelaziti 100 metara kabla. U slučaju većih udaljenosti od 25 m kabla potrebno je za + i - polove koristiti presjek žice od minimalno 0,5 mm² kako bismo osigurali stabilno napajanje.

Tehnički podatci

Specifikacija
Dimenzije kućišta 120 x 80 x 33 mm
Osigurač 0,5A samoresetirajući
Integrirano napajanje 110-230V AC na 12 V DC 5W
Potrošnja (W5-NET) 2W
Potrošnja (W5-USB) 1W
Temperaturno područje 0 - 50°C
Vlažnost 10-80% bez kondenzacije

Kod za narudžbu

Kod za narudžbu PWR RS485 LAN USB
POWER W5
5W
POWER W5-NET
5W
POWER W5-USB 5W

Kablovi za spajanje na računalo (POWER W5-USB) ili LAN (POWER W5-NET) dolaze u paketu sa uređajima.