Pretraživanje

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Programi - Jantar V7 Ispis E-mail

JANTAR V7 – PROGRAM ZA EVIDENCIJU RADNOG VREMENA I KONTROLU PRISTUPA

v7-main.jpg
Jantar V7
Programski paket za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa Jantar V7 omogućava evidenciju, kontrolu i pregled radnog vremena zaposlenika.
Programski paket cjelovito i u potpunosti vrši prikupljanje i obradu podataka vezano uz sve događaje (registracije) radnog vremena. Napredno programsko rješenje omogućava apsolutno podešavanje i usklađivanje programskih mogućnosti po zahtjevu korisnika u odnosu na tipove i vrste  radnih vremena.
Sustavom se postiže velika ušteda vremena i novca u odnosu na način vođenja ručne evidencije i izračune sati radnog vremena za zaposlenike. Jednostavnost manipulacije i prikaza omogućuju da sustavom manipuliraju i osobe  slabijeg informatičkog predznanja.  Pregled podataka o registraciji moguć je i putem internet preglednika korištenjem V7 WEB modula.

lokacije.jpg
Lokacije
found-hardware.jpg
Hardware

monitor.jpg
Monitor

korisnici.jpg
Korisnici

Program vrši automatsko prepoznavanje priključenog hardware i u svakom trenu moguće je provjeriti kvalitetu komunikacije sa pojedinom lokacijom.

Program može služiti  kao detaljna baza podataka o zaposlenicima. Svaki zaposlenik (korisnik) posjeduje vlastitu karticu sa najbitnijim osobnim podatcima.  Upravljanje  podatcima provodi se tehnologijom relacijskih baza podataka na klijent/server načinu rada s primjenom SQL baze podataka. Program koristi besplatan database server, pa nije potreban nikakav dodatan zakup licence kao kod MS SQL servera.
Minimalna strojna  konfiguracija iziskuje jedno PC računalo sa instaliranom Windows platformom (Windows 2000 naviše).
kartica-korisnika.jpg
Korisnik

upis-otiska.jpg
Biometrija

Upravljanje korisnicima vrši se jednostavnim (drag & drop) načinom, a  radi lakšeg pretraživanja podataka koriste se filtri,  za potrebe pretraživanja po različitim kriterijima.
Godine iskustva i prakse na području primjene identifikacijskih sustava omogućile su nam da kreiramo program po mjeri korisnika, kao jednostavan i fleksibilan, što ga čini pogodnim za uporabu u svim poslovnim sustavima. Kao najbitniju odrednicu programa istaknuli bi funkcionalnost. Budući korisnik u svakom trenutku mora dobiti kvalitetnu informaciju obrađenu prema njegovom zahtjevu i interesu.
U sam program integrirana je podrška za Bioscryptov čitač otiska prsta. Sva administracija, uzimanje otisaka i transfer uzoraka obavlja se iz Jantar V7 programa. Osim biometrije u program je integriran i videonadzor putem IP kamera. Svaki događaj se može popratiti i slikom.

editor.jpg
Editor

ispis.jpg
Ispis

Administracija radnog vremena vrši se u Editoru događaja. U pregledu (editoru) događaja pregledno su prikazani svi događaji vezano uz evidenciju radnog vremena. S događajima moguće je i ručno manipulirati na način unosa i izmjena podataka kao što su zaboravljene registracije, evidencije korištenja bolovanja, godišnjih odmora, službenih puteva i dr. Putem kreiranja tipa statistika (godišnji, bolovanje, službeni put, plaćeni dopust, slobodan dan ....) obračun sati vrši se prema specifičnostima i potrebama korisnika.

Podatci izdvojeni po statistikama (kategorijama) prikazani su u preglednim  izvještajima:

Ispis po osobi Dnevni report Ispis sa slikama (IP lkamera)
Mjesečni obračun Ispis prisutnih i odsutnih Izvještaj o korisničkim pravima
Ispis statistika
Izvještaj o godišnjim odmorima Ispis događaja

Svi izvještaji prilagođavaju se potrebama korisnika kako bi izvještaj sadržavao sve potrebne podatke za isplatu plaća.

Pregledni izvještaji mogu se po potrebi pohraniti u pdf, htm, rtf, xls, csv i txt formatima. Sva izvješća odlikuju se preglednošću i cjelovitošću informacija. Naprednijim korisnicima pruža se mogućnost kreiranja vlastitih izvještaja putem SQL naredbi (SQL Report).
Programom je moguće kreirati format prijenosa podataka  za računovodstvene i druge obrade, te komunikaciju sa drugim poslovnim programima kao što je obrada plaća.   Programski sustav omogućava  primjenu kontrole pristupa. Selektivnost pristupa osoba u odnosu na prostor, vrijeme i druge uvjete. Posebnim izvještajima prikazuje se pregled  događaja. Primjenom pretraživanja putem filtera moguće je precizno definirati tip podatka koji želimo vidjeti na izvještaju kontrole pristupa.  Kontrola pristupa pruža napredne mogućnosti kao što su video nadzor prolaza, anti-pass back funkcija, praćenje kretanja i dr. Mogućnost upravljanja skupinama dozvoljava nadzor nad velikim brojem korisnika sustava kontrole pristupa (nekoliko tisuća i više....). Dodatne funkcionalnosti programa osiguravaju se primjenom programskih modula:

  • FrontDesk – evidencija posjetitelja u objektu
  • V7 WEB – pregled podataka putem internet preglednika
  • Lunch – naručivanje obroka u tvorničkim restoranima ili kantinama

Cijena programa (LICENCA) određuje se ovisno o:

  • broju korisnika upisanih u program
  • broju kontrolera za evidenciju radnog vremena
  • broju kontrolera za kontrolu pristupa
  • broju računala na koje će program biti instaliran (klijenti)