Pretraživanje

JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval
Programi - V7 Kit Ispis E-mail

V7 - Kit - program za evidenciju radnog vremena. Dolazi kao osnovni dio kit kompleta TA-01 i nije ga moguće koristiti u ostale svrhe. Program je namijenjen manjim korisnicima za koje TA-01 zadovoljava sve potrebe, a glavne odlike su jednostavnost i efikasnost u evidenciji radnog vremena.

Komplet TA-01 osmišljen je kako bi korisnik u nekoliko jednostavnih koraka instalirao strojnu opremu, program, te pustio sustav evidencije radnog vremena u rad. Program V7 Kit osnovni je dio paketa.

v7-kit-os.jpg
Osnovni prozor
Osnovni prozor otvara nam brzi pristup i pregled osnovnih funkcija programa. Ovdje možemo vidjeti i listu događaja nastalu registracijom, a dodatna mogućnost je prikaz pohranjene slike korisnika ili žive slike sa IP kamere.
kit-usercard.jpg
Kartica djelatnika
Korisnik se upisuje u program kroz karticu djelatnika. U kartici se nalaze svi podaci o korisniku, a radi bržeg pretraživanja mogu se koristiti i filtri.
kit-korisnici.jpg
Korisnici

Nakon što smo upisali sve korisnike ili ih uvezli iz neke tablice (csv, txt, xls) korisnicima je vrlo lako dodijeliti ID kartice i povezati ih sa radnim vremenom.
Povezivanja se vrše drag&drop metodom za odabrane korisnike na FOCUS terminal za evidenciju radnog vremena.

kit-editor-dogaaja.jpg
Editor događaja
Mjesečni prikaz radnih dana u obliku stabla omogućava brzu i laku administraciju sustava, unos ii izmjenu radnih sati. Editor prikazuje grafički različit prikaz podataka ovisno o tipu podatka. Sve greške, izostanak registracije, nepravilnosti program vizualno označuje.

Primjeri osnovnih izvještaja:

Ispis po osobi Ispis prisutnih i odsutnih
Mjesečni obračun
Izvještaj o godišnjim odmorima
Ispis statistika Ispis sa slikom sa IP kamere
Dnevni report

 

Sam program nudi desetak standardnih tipova izvještaja. Od prikaza po danima, mjesečnog obračuna sa sumama sati do grafičkog izvještaja. Izvještaje je moguće spremiti u pdf, xls, csv, txt i html formatu radi obrade u drugim programima ili slanja e-mailom. Program nudi i standardnu mogućnost izvoza podataka u csv formatu.